E-placebo - Вашето виртуално медицинско списание

Полезно

Травми на гръден кош.

Read more...
 

Целулитът.

Целулитът и неговата степен нямат връзка с наднорменото тегло – той притеснява и жени с нормално и дори поднормено тегло. Установено е, че целулита не е проблем свързан с теглото, а с кожата.
Read more...
 

Не пропускайте симптомът!

Непрекъснато се случва пациента да пропуска сериозния симптом, а това може да доведе до фатален край. Често хората минимализират някои симптоми и чакат да се случи нещо по-страшно, а междувременно заболяването прогресира.


 

Read more...
 

Как да се изследвам сама?

Най-важно при рака на гърдата е ранното му откриване.Това е възможно, тъй като сравнително дълго време той се развива бавно и остава локализиран. Диагнозата започва със самоизследване. Макар и по-малко по значимост, тъй като се прави самостоятелно от жените без медицинско образование и опит, то е първата стъпка към здравето.

 

Read more...
 

В опасно време ли живеем?

spray.jpgЕксперти в областта на рака на гърдата алармират за повече изследвания върху ефекта на съставките на дезодорантите и стиковете против изпотяване върху жените. Американски учени предполагат, че съществува такъв риск, тъй като в спрейовете се съдържат алуминиеви соли в по-голямо количество.
Read more...
 
Page 2 of 3